در داخل مرکز گفتگو و تاریخچه مدرسه مسکونی هند UBC


آیا معماری می تواند درد را کاهش دهد؟ آیا یک ساختمان می تواند به بازدیدکنندگان کمک کند تا با غم و اندوه دست و پنجه نرم کنند؟ مرکز گفتگو و تاریخچه مدرسه مسکونی هندی دانشگاه بریتیش کلمبیا دقیقاً این کار را انجام می دهد. این سازه به عنوان یک مرکز منبع برای اطلاعات در مورد سیستم مدارس مسکونی کانادا و مکانی برای استراحت برای بازماندگان و عزیزان طراحی شده است.

آلفرد واو، که در سال 2016 به عنوان معمار اصلی پروژه انتخاب شد، اطلاعات دقیقی از سایت و اهمیت آن دارد: مادرش یک بازمانده از مدرسه مسکونی بود، و واو خود دانشجوی دانشکده معماری UBC در اواسط دهه 90 بود. محل ساخت نزدیک ورودی سابق کتابخانه شلوغ Sedgewick مدرسه است. با گذشت زمان، آن را به چیزی بیشتر از یک کاسه چمنزار بیش از حد رشد کرد.

واو، اکنون معمار اصلی Formline Architec استدر ونکوور، از آن وحشی استفاده کرد. او سرهنگبا استودیو PFS ونکوور همکاری کرد تا فضای مورد علاقه را به باغی آرام با مسیرها، گیاهان بومی و نیمکت‌های ساخته شده از سنگ طبیعی که از زمین بیرون می‌آیند، تبدیل کند. مرکز دو طبقه، 6500 فوت مربع در دامنه تپه محصور شده است. واو می گوید: «در معماری غربی، انسان ها عموما در مرکز قرار دارند و همه چیز به ما خدمت می کند. از بومیان عدسی، طبیعت در مرکز است و آسمان، زمین و آنیمردان همه برابرند.»

واو این بازوهای باز را در سراسر طراحی خود القا کرد. نمای شمالی دارای یک دیوار شیشه ای پانوراما است که تقریباً از هر نقطه ای در داخل خانه مناظر وسیعی از باغ را ارائه می دهد. خزانه خاطرات در طبقه اول دارای پانل هایی با صفحه نمایش لمسی است که سوابق تاریخی و داستان های بازماندگان را نشان می دهد. میزهای کافه، اتاق جلسات و سالن بزرگان برای گردهمایی وجود دارد.

آبشار |  سقف مسی ساختمان، بارندگی را به سمت یک لوله شیشه ای هدایت می کند.  واو قصد داشت آن را نمادی از اشک بازماندگان مدرسه های مسکونی باشد.

آبشار | سقف مسی ساختمان، بارندگی را به سمت یک لوله شیشه ای هدایت می کند. واو قصد داشت آن را نمادی از اشک بازماندگان مدرسه های مسکونی باشد.

حتما بخوانید:
تمایل به یادگیری از راه دور - Macleans.ca

دیوار سرو بافته شده | این دیوار داخلی اشاره به تشک های خراش هایی دارد که اغلب در داخل خانه های بلند آویزان می شوند تا از پیش نویس ها جلوگیری شود.

تخته سرو |  واو چوب ارتجاعی را برای روکش خارجی انتخاب کرد.  هنگامی که زغال می شود در برابر پوسیدگی مقاوم تر می شود.

تخته سرو | واو چوب ارتجاعی را برای روکش خارجی انتخاب کرد. هنگامی که زغال می شود در برابر پوسیدگی مقاوم تر می شود.

در ماه ژوئن، Formline برنده مدال فرماندار کل در معماری برای این پروژه شد. این اولین شرکت بومی است که این جایزه را دریافت می کند. (هیئت داوران به تعادل ظریف حساسیت تاریخی و ساختار آینده نگر مرکز اشاره کردند.) واو، که یکی از تنها 20 معمار بومی است که در حال حاضر در کانادا ثبت نام کرده اند، در هماهنگ کردن اضداد به نظر تخصص دارد. او می‌گوید: «من سعی می‌کنم روش‌های بومی شناخت را با دانش غربی کنار هم بگذارم. “امیدوارم این جایزه در را به روی معماران بومی جوان باز کند تا تغییری ایجاد کنند – برای مردم خود و برای همه ما.”

***

آلفرد واو

واو یکی از اعضای اولین ملت Fond Du Lac Denesuline و بنیانگذار و معمار اصلی در Formline Architecture در ونکوور است. او همچنین مرکز فرهنگی اسکوامیش لیلوات را در ویستلر طراحی کرد.




منبع: green-sky.ir

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort android rat duşakabin fiyatları fud crypter hack forum bayan escort - vip elit escort lyft accident lawyer html nullednulled themesGeciktiricigüvenilir medyum